Hiep hiep Hoera!

Hier zijn ze dan, ons B – Nest, welkom op de wereld kleine wondertjes!
op 6 Juli begonnen overdag de weeën opgang te komen, om 2.18 uur in de nacht werd de eerste pup geboren, een teefje. Ze lag in stuit en koste Kate best veel energie om de pup eruit te krijgen.
Toen de eerste geboren was, ging alles vlot, om 2.33 uur kwam er nog een meisje ter wereld.
Eventjes bijkomen, om 3.04 kwam er een reutje. We wisten dat er 4 pups op de echo gezien waren en heel misschien een 5e, dus we wachtte het rustig af, precies een uur later om 4.04 kwam er nog een heel klein meisje op de wereld. Kate was druk aan het poetsen en voeden dat ze de pup bijna niet eens zelf opmerkte. Haar buikje zachtjes gevoelt en ja ze was leeg. 3 mooie meisjes en 1 stoere jongen.
Vorig jaar, bij ons A-Nest was het precies andersom, 3 reuen en 1 teefje.

Foto’s komen nog op de website, voor nu worden de meeste foto’s gedeeld op Facebook – Adebowale B – Nest

Hun officiële namen zijn geworden:
Adebowale Bring back Memories – Roze
Adebowale Butterfly in the SKy – Paars
Adebowale Because its Love – Oranje
Adebowale Blossom on the Tree – Geel

Pasgeboren t/m 3 weken: slapen, slapen, slapen en groeien!

Hallo Allemaal!
Hier zijn wij dan, 3 meisjes en 1 jongen. Wij waren 3 daagjes vroeger dan verwacht, maar dat geeft niks. We zijn super sterk en gezond! Wel was onze mensen mama erg geschrokken van ons gewicht…
Met ons was echt niks mis hoor, ze had vergeten de batterijen te vervangen, wat stom he! We leken dus onwijs licht, maar waren gewone lekkere stevige pups.
Ze zei, we gooien alle gewichten weg en zolang jullie lekker groeien, hoeven we ook niet te wegen!
We houden echt van slapen, we hebben geen haast, onze mama geeft ons de lekkerste melk, dus we nemen geen moeite ons druk te maken.
Met 13 dagen deden we alle 4 op dezelfde dag onze ogen open, het hoort tussen de 10-14 dagen dus we gaan precies volgens het boekje. We kruipen wat rond zodra we onze mama ruiken, lopen?? Nee daar doen we nog niet aan.
En toen kwam dag 14… voor het eerst moesten we iets van onze mensen mama… Nou dat was toch vies!
ze had een beetje geluk dat we nog niet zo actief waren, maar we pakken haar terug, want ze zei, sorry maar dit moet nog een aantal keer.
Rond de drie weken worden we al wat actiever, maar niet te lang hoor, deze zomer kent warme dagen, we maken ons niet druk. Snachts liggen we af en toe nog onder de lamp, we genieten zo van de warmte.

4 t/m 8 weken – Groeien, groeien, groeien en spelen!

Hier zijn we weer, 4 weken alweer, dat betekend dat we weer dat vieze roze spul in onze mond kregen, jakkes! We hebben hard met ons hoofdje geschud zodat alles vol zat met rode smurrie, per ongeluk hadden we elkaar ook helemaal onder gesmeerd.
Nu beginnen we wel langzaam te lopen, niet te snel, beetje bij beetje. De teefjes gaan wat sneller dan de reu, die ligt liever op zijn rug lekker te slapen. Maar met 3 zussen moet je soms echt wel van je afbijten.
We zijn alweer 5 weken, ook hebben we al een paar keer puppy bezoek gehad, zo leuk allemaal nieuwe mensen te zien, we vinden iedereen lief, maar worden nog wel erg moe van het bezoek.
Ook hebben we al een grote tuin bezocht en kennis gemaakt met een grote hond, wij zijn echt niet bang, we zijn immers teckels!
Met 5,5 week kregen we bezoek, deze had een laptop mee en een tasje vol naalden, hmm wat zal het zijn? Vol vertrouwen waren we erg blij met deze mevrouw, maar wat deed zij nou?
We kregen zomaar een chip , deze werden gekoppeld aan onze mooie namen. Jullie denken vast dat was schrikken, maar nee, we hadden dit niet verwacht dus hadden geen kans om te huilen, het ging zo snel.
We rennen inmiddels rond, op onze manier, we zijn nog best onhandig, we slapen teveel zegt onze mensen mama. We komen heus wel overal, rennen van binnen naar buiten, achter en onder de bank, dat is wel het leukste spelletje want kan niemand ons vangen.
Petje af voor onze mama, ze geeft ons nog steeds zoveel drinken als we willen, ook krijgen we al brokjes en vlees, maar onze voorkeur gaat echt uit naar warme melk.

Daar komt dan de tijd dat we 8 weken zijn… Nieuwe hele lieve blije baasjes nemen ons mee naar huis, waar ons warme mandje klaar staat. Dat is voor ons , onze mama en gezin niet het makkelijkste, maar we gaan dapper mee en beginnen ons avontuur bij de nieuwe baasjes. We gaan iedereen trots maken!!